Aktivera hjärnan själv

Jag har länge suttit och funderat på de här med att jag skulle fylla mitt liv med något roligt.. och jag har kommit på vad.
Jag va inne på Jem&fix och köpte en träskiva, kommer såklart inte ihåg exakt vad det heter men de kan ju kvitta..

Jag vet inte vad de ska bli av de än, eller jo.. Men jag har ju inte direkt bestämt än vilket av allt jag ska välja.. men de blir säkert bra vilket som.

Problemet är bara att som vanligt så får jag aldrig tiden till de.. och i dom stunderna har jag glömt bort " Tid är inget man har, de är något man får ta sig"Plötsligt händer de...


 
 
Jag är fruktansvärt förvånad, även fast jag kanske inte borde vara det med tanke på att jag haft det såhär så länge jag kan minnas.

Men i förrgår vände måendet, undrar bara hur länge de varar denna gången?
Det kan väl kanske kvitta eftersom att jag tänker njuta av detta så länge de varar.

Natten mellan Tisdag och Onsdag vaknade jag 2 gånger och den andra gången jag vaknade var klockan 04.30 och jag vågade verkligen inte gå och lägga mig igen utan att ta medicinen då jag viste att jag aldrig skulle orka upp.
En timme senare vaknade jag igen, pigg och glad.

Kanske är hemskt ointressant vilka tider jag gått upp och inte men efter denna period av ångest och allt annat har de varit hemskt att komma upp, kanske en annan historia som inte bör gås in på detalj här..

Har för övrig kommit på hur tråkigt och sorgligt jag faktiskt tycker det är med folk som vill leta fel och förvränga saker bara för att få förstöra för andra.
Det är en sak alla tycker kan jag tänka mig men jag har tänkt extra extra mycket på de den sista tiden men känner väl att jag inte riktigt kan förklara de i detalj heller.

Meningslöst inlägg, eller är de de egentligen.. Förvirrad på allt nu.